Resor till Mallorca

Mallis, Mallis, denna fantastiska plats! Så orättvist behandlad, och så fel beskriven av så många människor under så läng tid! Det är faktiskt en mycket vacker plats som alla borde åka till åtminstone en gång i livet. Man kan som överallt annars hyra en bil och upptäcka underbara platser även här. Att hålla sig på stränderna nära alla charterhotell är kanske inte det bästa sättet att uppleva och utforska denna magnifika plats med alla sina vackra omgivningar, men är det sol och bad man vill åt så kan man såklart göra så också. Det är många olika människor som åker till Mallorca, och det finns något för alla som passar personer med olika intressen och önskningar för sin semester, så det är inte svårt att bli nöjd med en resa som för en till Mallis.

God mat
På Mallorca har man haft lång tid på sig att etablera riktigt bra restauranger som passar turister med alla möjliga olika smaklökar. Man har naturligtvis bra tapasbarer och andra restauranger som fokuserar på spanska specialiteter likväl som man har många fina fiskrestauranger. Priserna är verkligen överkomliga, så det finns minsann mat som alla kan uppskatta.

Mycket att göra för barnen
Just Mallorca passar bra för barn, liksom alla andra charterorter. Är man som förälder kanske inte sådär jätteintresserad av att spendera sin tid på en charterort kan man ändå bli nöjd på en charterort när man ser lyckan i sina barns tindrande ögon.