Nordiska Trappor – stort utbud av designade trappor

Att byta inomhustrappor är ofta enklare än man tror. Nordiska Trappor hjälper till med alla delar av processen, från planering till montering. För att få en visuell känsla skickas en 3D-ritning innan montering av trappan och när kunden känner sig nöjd påbörjas monteringen. Inomhustrappor kan behöva bytas ut med åren – både på grund av förslitningar men även på grund av att de går ur mode. Nordiska Trappor har ett stort sortiment av designade trappor men det finns även möjlighet att designa din egen.

Förnya din trappa?
Hos Nordiska Trappor finns det möjlighet att boka ett hembesök för att få all den hjälp som kan tänkas behövas för renovering av trappor. Besöket tar ungefär 30 minuter och efteråt får kunden en offert på den exakta kostnaden samt en 3D-ritning. Det finns ett stort urval av olika designade trappor för att skapa en så vacker miljö till hemmet som möjligt – och allt till ett fördelaktigt pris.

Boka ett hembesök för expertråd av din trappa!
Nordiska Trappor erbjuder både renovering av trappor samt ett stort utbud av nya. Med ett enkelt formulär på Nordiskatrappor.se finns det möjlighet att få ett kostnadsfritt hembesök. Efter hembesöket får kunden en 3D-ritning av trappan för att tydligt få en bild av slutresultatet. Ett stort urval av trappor erbjuds, allt från enklare lösningar med få trappsteg till mer avancerade trappor för speciella ändamål. Skräddarsy din egen trappa idag för ett fördelaktigt pris!