Elprojektering i Stockholm

Företaget Bagarmossens Elbyrå AB med hemsidan http://bagarmossensel.se/ startades år 1973. Under 1970 till 90-talet bestod erbjudanden mestadels av el i kyla, ombyggnationer av butiker och varuhus samt servicearbeten hos privatpersoner och företag. Efter 90-talet kompletterades arbetsuppgifterna med bland annat tele-, datanäts- och larminstallationer.

Dessa typer av tjänster erbjuds i dagsläget endast i Stockholm med omnejd. Utgångspunkten för att uppfylla kvaliteten arbetas det flitigt med och då främst kvalitetssystem inom ISO 9001 och system (ElO Q). Totalt finns det 23 stycken anställda på företaget idag.

Erbjudanden

Det som erbjuds är främst installationer för nätverk, el, tele samt projektering. Detta innefattar alltifrån projektering till framtagande av handlingar samt färdiga el- och teleanläggningar.

Det finns idag mer än 30 års erfarenhet inom branschen och stora krav ställs på det arbete som utförs.

Dessa erbjudanden erbjuds främst i Stockholm med omnejd och då tjänster inom bland annat elprojektering, elrenovering, elanläggningar, elentreprenad samt fastighetsel.

Konaktuppgifter

Bokning av tid görs, beroende på vad som är lättast för kunden antingen, via e-post, telefon, hemsidan eller genom besök. Lite kontaktuppgifter till detta företag är bland annat:

  • Adressen är: Gamla Huddingevägen 470, 12542 Älvsjö
  • Epostadressen är: org@bagarmossensel.se
  • Telefonnumret är: 08-749 18 45
  • Faxnumret till företaget är: 08-749 29 50